10 januar 2012

Dagbog fra Tucson, AZ

Som Anja har beskrevet er jeg i Tucson, Arizona til salgmoede. Det er uden for saesonnen her, saa vi har faaet et fantastisk tilbud om at samle vores salgs-styrke paa en helse-resort udenfor Tucson hvor vi produkt folk praesenterer vores linier og nyheder.













Resortet er meget luksurioest, noget vi ikke er vant til i cykelbranchen. Der er masser af daglige yoga, wellness og meditations-tilbud, men vi er for det meste optaget i moeder og praesentationer. Imellem arbejdet kommer de ansatte med smoothies, protein-shakes og der er frisk frugt i alle rum man kommer frem. Selv menuen i restauranten om aftenen har kalorie-tal og fedt-procenter oplyst, saa der er ingen undskyldning for ikke at holde paa formerne.













Der er flere pools paa stedet, nogle med baner til svoemning, nogle med bobler og saa denne med volley-net. Der er ikke mange mennesker paa stedet, men de der er her ud over os gaar mest rundt i badekaaber og slippers.
Idag har jeg haft fri, saa vi er en lille gruppe, der er gaaet en runde golf. Ikke den vaerste beskaeftigelse i 20 graders varme og sol.













I morgen flyver jeg videre til Kina for at tjekke samples, og saa gaar det ellers hjemad igen naeste uge hvor Anja og Benjamin endeligt kommer hjem.

Ingen kommentarer: