04 januar 2012

Sidste bid af 2011 - Part I

Godt Nytaar og tak for sidst! Vi er kommet godt ind i 2012 og haaber I alle er ved godt mod og helbred.
Anja og Benjamin er stadig i Danmark mens jeg er floejet til USA for at arbejde, foerst i Arizona og derefter et smut til Kina inden vi alle samles d. 18 Januar - hjemme igen.
Som lovet kommer her en lille billed-kavalkade som opsamling paa den sidste bid af 2011 som endte med at loebe ud alt for hurtigt til vi kunne opdatere bloggen. Vi har tilbragt de sidste dage i et fintmasket ferie-net, hvor ingen elektroniske stroemninger kunne komme ud, saa der er mange billeder og oplevelser, der ligger paa vores hardisk og venter.

I lufthavnen

At rejse med et spaedbarn er baade sjovt og udfordrende. Isaer naar man uventet skal skifte terminaler, har tonsvis a baggage med og ens kuffert bliver vaek undervejs.













Heldigvis har vi i Benjamin en joker af dimensioner. Spaendt paa maven af mor er han ikke til at staa for for andre klvinder, saa denne gang midt i kaoset og mylderet skaffede han os prioritet i koen til check-in, ekstra baggage-allowance, forbedrede pladser i flyet og personlig eskorte gennem lufthavnen. Det viser sig en baby er bedste middel til opgradering under flyrejse.













Ombord paa verdens stoerste passager-fly i form af AirFrance's Airbus A380 og alle er glade efter en kaotisk rejse til og gennem JFK lufthavn.

Ingen kommentarer: