30 oktober 2011

Av min arm ...

For fire uger siden som vi entrerede i oktober var temperaturen stadig langt oppe i tyverne og vi var et saet enestaaende foraeldre med masser af selvtillid og styr paa vores pode. Idag mandag morgen er historien en helt anden...
Om det er Hallowen onde aander eller blot global opvarmning der gjorde, at det loerdag pludseligt sneede ved vi ikke, men temperaturen var i synkromt frit fald med snefnuggene udenfor vores vindue.













Inden laenge var jorden daekket af sne og vores radiatorer gik i gang for foerste gang siden marts. Herovre er det stoebejerns-radiatorer med rindende, kogende vand pumpet op fra oliefyret i kaelderen, saa de bliver meget varme paa meget kort tid.
Desvaerre var vi uopmaerksomme paa Benjamin i et kort oejeblik, der desvaerre var langt nok til han naaede at krybe efter hans bold, der var trillet fra ham og havde lagt sig til rette op ad den glohede radiator. Benjamin ragte efter bolden, fik fat i radiatoren og braendte sin hoejre haand ret alvorligt.













Vi gjorde hvad vi kunne for at berolige ham, men det var tydeligt at han havde braendt stoerstedelen af haandfladen og skulle tilses af en professionel. Vi tog hans haand ud af det rindende vand og ind i bilen og direkte til skadestuen.













Efter at vaere blevet tilset af laegen kunne vi konstatere han havde store vabler i haanden, men var ellers ved godt mod. Som det kan ses paa billedet herover var han ked af det, men rolig til trods, der sikkert gjorde at vi heller ikke naaede at gaa i panik. Godt nok havde vi begge meget daarlig samvitighed (der ikke er gaaet vaek endnu), men han kunne troestes og fik en smule smertestillende, mens sygeplejersken smurte disinficerende creme paa hans saar og bandt hans haand ind.













Paa vej ud fra skadestuen var han traet, men tryg og med en meget flot bandage, der raekte helt op til skulderen. Han sov tre timer da han kom hjem, men har leget lige siden og ikke virket hverken haemmet eller i smerte. Idag tager Anja ham med til check-up, hvor han skal have ny forbinding og sikkert ogsaa punkteret vablerne, saa der kan komme ny hud. Vi haaber han er OK til weekenden saa vi kan se han er saa god som ny og det tunge taeppe af skyld kan blive loeftet af vores skuldre.

Ingen kommentarer: