02 oktober 2011

Inde-weekend Part I

Vi har taget tilløb til at besøge Simon på Manhattan i nogen tid. Vi ville gerne ind og gå en tur i Central Park inden alle bladene begynder at falde af træerne, og nyde den sidste varme solen har at tilbyde.
Det er ikke blevet til noget endnu, mest fordi vores græsplæne og strand trækker når solen varmer, og så har der de sidste tre weekender været arrangementer med venner og kolleger. Denne weekend skulle det så være, men så fik vi den ide at løbe en halvmarathon denne søndag, og kom derfor heller ikke afsted.
Lørdag ville vi ikke trave alt for mange kilometer, men istedet bruge lidt tid på at rydde op i vores hus, gøre lidt rent og jeg var meget opsat på at bruge lidt kvalitetstid med Benjamin, da jeg rejser til Asien om 10 dage og skal være væk 2 uger.
Fredag tog Anja og Benjamin hul på weekenden med en tur til svømmehallen sammen med et par andre wifes fra kontoret. Det kom der denne lille billedserie ud af:

Benjamin nød vandet og var tydeligvis godt tilpas. Vi bader jo i vores kar herhjemme, så det er ikke nyt for ham at være nedsænket i det våde element, men han plejer kun at må gå ud til navlen.

En plastik-krokodille er altid sjov at bide i, når mor holder én flydende.

Med de store armbevægelser han demonstrerede er der ikke langt til han bliver en ny lille triatlet. Og ja, han har taget dem med hjem, så da vi skulle i bad igår blev der nærmest vandskade på matriklen med alt det vand, han fik sendt ud over kanten.

Som du kan se af overskriften er der lagt op til en følgeton, så Part II må du vente med til imorgen. Der er video-indhold, der lige skal uploades. Vi ses!

Ingen kommentarer: