23 oktober 2011

Sidste Sejler Sommerdag

Søndag d. 9 oktober endte med at blive 2011's sidste sommerdag. Jeg skulle rejse til Taiwan mandag morgen som første stop på min Asien-tur, men inden da var der kapsejlads i CPYC - første afdeling af årets vinterserie.
Vinter var der ikke meget af, solen skinnede fra en skyfri himmel og temperaturen var på næsten 30 grader, så det var iført korte ærmer og fyldte vandflasker vi sejlede ud klokken 11.

Knap 30 laserjoller deltog, jeg blev nummer 3 efter fem stabile sejladser. Vinderen var jeg et stykke efter, men jeg lavede et par dumme fejl, der kostede mig den samlede 2.-plads med to point.
Det gør ikke så meget, for det er kun træningssejladser, og jeg kan ikke gøre mig gældende i det samlede regnskab over hele vinteren alligevel, da jeg kommer til at mangle minimum 4 søndage grundet rejse og familie-aktiviteter. Det var nu rart at komme ud og sejle selvom jeg nu ikke længere er ubesejret i sejlklubben.

Ingen kommentarer: