14 oktober 2011

En tur i byen

Loerdag tog vi en tur til byen og besoegte Simon for at se hvor han arbejder og bor for tiden. Det skulle dog vise sig at vaere en smule besvaerligt, for vi havde glemt vi havde Benjamin med og Subway'en er ikke velindrettet til barnevogn og bleskift.
Istedet noejedes vi med at cruise rundt paa Manhattan i vandresko og solbriller, med naesten 30 graders varme i ryggen.














Benjamin syntes ogsaa byen var spaendende, isaer de mange biler som han for tiden er meget optaget af.













Uden egentlig agenda gik vi bare rundt og noed atmosfaeren og det gode vejr. Det kan godt virke lidt omsonst bare at vandre op og ned ad Madison Ave, men det er hyggeligt paa en loerdag eftermiddag, hvor der er travlhed i butikkerne og folk er ude og nyde den sidste rest af sommer. Vi fandt et lille loppemarked et sted omkring Meatpacking District, hvor der var travlhed i det gode vejr.













Sidst paa eftermiddagen overvejede vi om vi skulle blive i Central Park indtil aften og spise middag i byen, men vi valgte at tage toget tilbage efter vi havde gaaet en tur paa Times Square. Der foregaar altid et eller andet, primaert involverende turister, saa det er et sted man aldrig bliver traet af at faerdes hvis man kan holde menneskemaengden ud.













Inden vi gik ned til Grand Central kunne vi lige naa at tage et billede af Anja og soen udenfor en af de butikker vi opgav at gaa ind i grundet menneskehav. Benjamin ligner en, der er begejstret for ikke at skulle med derind.













Vi kom hjem til Norwalk lige tids nok til at foelge den afsluttende maraton under Ironman verdensmesterskaberne i Kona. Perfekt timing saa hele familien saa live TV paa computeren til vi skulle i seng.

Ingen kommentarer: