23 oktober 2011

Lige ved og på næsen

Vi er langt bag ud på bloggen hvad angår indlæg. Morten kommer hjem idag (hurra) efter 2 lange uger i Asien, sikkert med iPhonen fuld af spændende motiver fra hans rejse.
De sidste 14 dage har jeg ikke magtet at oprette mange indlæg, men der ligger et par klader og venter på, der kommer 4 voksenhænder i husholdningen så vi kan få opdateret.
I korte træk hvad angår Benjamin - han er ved at få flere tænder, har feber idag, og som du nu skal se var han for 2 uger siden godt i gang med at lære at komme fra siddende på bagdelen til kravle-position.Videoen er opdelt i to, da den endte med at blive ret lang. Den er optaget en torsdag aften langt over Benjamins sengetid, men han er svær at få i seng når han gerne vil lege og være sammen med os. Med udsigt til 2 uger uden far fik han lov at være oppe og lege. Det endte så med han lærte at trægulvet i køkkenet er lidt hårdt at lande på når man ikke tager fra:For en god orden skyld skal vi sige at ingen baby-næser led overlast under indspildningen af denne video.

Ingen kommentarer: