29 oktober 2011

Kinamand

Lidt forsinket er her et par billeder fra min tur til Taiwan og Kina. Det er ikke mange billeder, man husker at tage, men det er rart at sende hjem til Anja, så hun kan følge med i hvor man er på turen.
Første stop er Hong Kong lufthavn efter 16 timers flyvning stik nord over Arktis og derefter syd på mod Kina. Hele vejen op over nordpolen og ned på den anden side.

Ankommet i Taiwan har jeg normalt 3-4 dage med møder og enkelte tests. Her er det road test af den nye elektroniske Shimano gruppe.

Smalle veje i Taiwan countryside.

Ny destination, nyt fly. Denne gang til Tianjin i det nordlige Kina, helt oppe omkring Beijing. Der skulle jeg bese en ny fabrik vi overvejer at bruge til fremtidig manufaktion.

... Og endnu en ny hotelseng. Inden min tur på 2 uger er forbi når jeg at se seks til syv forskellige hoteller.

Maden er generelt rigtig god. Ofte er der to mulige kulinariske udfald:
#1 - Japansk tepaniaki og sushi som herunder...

... Eller #2: luksus kinesisk, tilberedt efter et børnerim:
Hønsefødder, gullerødder og halsen af en svane... Elller hvad med en skefuld søpølse:

På denne tur var jeg heldig at få arrangeret et døgn i Hong Kong mens jeg ventede på nogle kolleger. Jeg fik en dags sightseeing i Hong Kong centrum, Kowloon og en stor forlystelsespark lidt uden for byen.

Baggård i Kowloon.

Det er et privilegie at være afsted og spændende at opleve, men det er hjemme bedst og en befrielse at komme hjem til familien igen efter en lang tur uden babymos og wife.

Ingen kommentarer: