29 oktober 2011

Snøft The Magic Dragon

Benjamin er blevet forkølet. Eller det vil sige det har han været i en uges tid nu, startende med let feber og løbende næse, derefter lidt hoste og nu heldigvis alle symptomer på tilbagetog. Den tilstand kombineret med en fader, der har været væk i to uger og tænder på vej i overmunden har givet nogle hårde sidste dage af oktober. Benjamin sover ikke ret godt om natten, er mor-syg og det er svært at blive beroliget af en sut i munden, når man ikke kan trække vejret gennem næsen. Alt i alt en lidt hård tid for hele familien.

Slutningen af oktober betyder også Halloween på disse breddegradder. Igår fredag var der fejring på kontoret, så vi tog Benjamin op for at møde andre udklædte børn og voksne. Anja havde shoppet kostume til poden, som blev afprøvet herhjemme hele ugen. Det er nemlig en dejlig varm dragt at krybe rundt i, når det er koldt i fodhøjde.

Han er tæt på at mestre kravlens kunst, men har stadig ikke fået benene helt med. Enten maver han sig frem ved hjælp af sine arme eller også trækker han sig afsted siddende på bagdelen. Han stadig ikke helt forstået man skal op på knæene, men han har udviklet sin egen stil, der giver ganske god fart hen over vores glatte stuegulv.

Ingen kommentarer: