21 januar 2011

Jorden rundt paa 10 dage

I omvendt kronologisk raekkefoelge er her et par billeder fra de sidste 10 dages rejse i Asien og Californien. Da dette er det eneste billede, hvor jeg selv er paa taenkte jeg at starte med det, saa er der ihvertfald en smule personlighed og indlevelse repraesenteret.













At rejse paa business er nemlig langt fra en turists vaade droem. Det meste af tiden er brugt i paa et kontor, en fabrik eller i en bil i limbo mellem det forhenvaerende og nye bestemmelsessted.
Derimellem ligger saa hotellet, restauranten eller nattesoevn, som i sig selv er en velkommen gode efter en lang dag.
Nu skal det ikke lyde som en ynke-klumme, se selv her hvor smukt det kan vaere en tidlig tirsdag morgen ved Malibu Marina i Kalifornien.













Udsigten fra vaerelset fejler heller ikke noget selvom disen har svaert ved at lette om morgenen. Solen har ikke helt samme magt som om sommeren, men temperaturen laa alligevel paa 20 grader C og graesset duftede af foraar og ferie.













Til sammenligning saa udsigten fra mit vaerelse uden for Shanghai saaledes ud, lidt anderledes scenografi, men samme disede morgenluft.













Vejen over Golden Gate broen ved San Francisco var idyllisk og fascinerende...













Mens vejene i Kina paa en fredag aften var mest af alt forladte:













Heldigvis kom der en bilist koerende i den forkerte side af vejen og imod ensretningen, saa det skabte i det mindste en smule dramatik.













Men efter at have studeret det medfoerende paastyr i et par minutter havde vi appetit paa raa fisk, som de heldigvis har masser af ude i Asien.













10 dage, 7 flyrejser, 5 gange sushi og utallige computertimer senere er jeg endeligt hjemme hos Anja igen. Nu skal det blive rart med weekend og tid til familien og den forsoemte traening.

Ingen kommentarer: