11 januar 2011

Hyggelig og travl weekend

Endnu en weekend er hastigt svundet og ugen er allerede mere end godt i gang. Morten blev mandag morgen sendt på den sidste forretningsrejse til Asien, inden vi bliver et familiemedlem rigere. Inden da havde vi et fuldt program linet op og som opladning startede vi lørdagen med endnu én af vore gåture i det fantastiske vejr.

Med sådan et vejr og nyt kamera er det jo med at komme ud og benytte lejligheden til at lære det nye legetøj at kende. Vi er allerede oppe på knap 600 billeder vi skal jo lige kende alle settings, lukketid på linsen og alle de andre fixe ting det kan.

Vi var langt fra de eneste der nød solen. Den nærliggende hundepark var fyldt med glade, legesyge hunde og deres godt påklædte ejere. Det der dog fangede kameraets linse var disse fugle.

Denne lille røde fyr lyser hele landskabet op.


Panoramabillede fra stranden.

Søndag formiddag var vi på hospitalet til et par timers intens fødselsforberedelse. Vi gennemgik alt omkring fødsler, tegn på samme, forskellige stadier samt muligheder og optioner for den forestående dag. Alle de spørgsmål vi hidtil har haft er blevet talt om og forklaret af vores garvede fødselscoach.

Vores 'coach' forklarede meget billedligt og ved hjælp af denne dukke, navlestreng, moderkage og bækken hvordan et lille barn kommer til verden.

Et andet punkt på programmet var at undersøge hvilke ting og gadgets vi rent faktisk har behov for til spunken. Vi kørte til Babies''R''Us en meget stor Baby udstyrs butik eller kæde, der ikke ligger så langt væk.

Vi fik blandt andet kigget på babyalarm, brystpumpe, sutter, bleer, mange andre ting og måske vigtigst af alt autostol.

Igen som alt andet i USA er udvalget til babyer enormt, og vi vil selvfølgelig gerne vælge det der er sikrest og bedst til vores dyrebare last. Så forbrugerundersøgelser og diverse tests af sådanne sæder, pumper, alarmer osv er blevet nøje studeret, funktionalitet og komfort er blevet taget i betragtning og vi har fundet frem til de ting vi mener er de rigtige.

På vej tilbage til Norwalk gjorde vi et kort stop og fik en god frokost. Energidepoterne blev fyldt op og mens vi ventede på maden kunne Morten passende udnytte tiden, inden vi fortsatte turen til ugens dagligvare indkøb.

Ironman men puha alt det baby halløj tager helt pusten fra én.

Ingen kommentarer: