29 januar 2011

Hjemmearbejde

Her kommer saa et godt eksempel paa hvorfor en hjemmetraener giver mening i Connecticut for tiden. Bedst som vi havde lagt indlaeg paa onsdag aften begyndte det at sne.













Vejret har allerede sat rekord for snefald. Alle vi moeder fortaeller os hvordan de aldrig har oplevet noget lignende, men det ser altsaa ud til at fortsaette nogen tid endnu.













Med barn paa vej og en god internetforbindelse besluttede jeg at blive og arbejde hjemmefra torsdag. Inden da var der lige en trappe og en indkoersel, der skulle ryddes.













Anja gjorde sig behjaelpelig ved at tage billeder og give kyndig anvisning som det tydeligt ses. Med hendes konstruktive bidrag i baggrunden kunne jeg saa ellers skovle loes indtil vi var naaet til bunds i de godt 30 cm sne, der var faldet i loebet af natten.













Hun fik dog fundet kosten frem til at feje trappen...













Selvom hendes bidrag var yderst vaerdifuld bad jeg hende alligevel om at gaa ud og lege paa vejen.













Imens sneg jeg mig om i baghaven hvor naboens piger var kommet ud og lege da alle skoler var lukkede og boernene havde faaet snefri.













Foerst kaelkede vi ned ad den snedrive, der havde samlet sig under sneplovningen af vores indkoersel. Da vi var blevet traette af at slaebe kaelken op for at kurre ned igen blev vi enige om at bygge en snemand.













Det tog laengere tid at rulle sneboldene end jeg husker fra min barndom, men hvad goer det naar man hygger sig og kun har 40-50 uaabnede emails ventende paa ens computer. Det er jo kun vinter een gang om aaret!













Til sidst kom huen paa og gulerod som naese og saa var det ellers tid til jeg skulle tilbage til arbejdet.

Ingen kommentarer: