30 december 2010

Jul i Danmark

Et sidste indlaeg fra vores juleferie har vi fundet plads til selvom julen jo er vel overstaaet.
Vi har faaet et nyt kamera af mine foraeldre som vi er meget glade for. Nok mest Morten idet kameraet kan taale baade vand, vind og sne, saa han kan tage det med overalt. Det kan jeg selvfoelgelig ogsaa, men der er jo graenser for udfoldelserne, naar man har min stoerrelse.
Billedkavalkaden herunder er fra det nye kamera, og som I kan se er vi ved at laere indstillingerne at kende saa vi kan faa nogle gode shots ud af dets kompakte stoerrelse. Det er ioevrigt et Olympus Tough, dvs. bygget til at klare lidt af hvert.




















































I juleferien fik vi hilst paa baade familie og venner, vi ikke har set i en rum tid. Desvaerre fik vi ikke taget billeder af alle, det maa vi blive bedre til naeste gang.













Tusind tak til alle, der tog sig tid til at se os. Vi ved godt det er utaknemeligt med een time efter et eller flere aar, men vi er SAA glade for at se Jer, uanset om det er 5 minutter eller flere dage.













Tak til mine foraeldre og familie for nogle gode dage foer jul og tak til Mortens foraeldre og broedre + bedre halvdele for en dejlig tid efter d. 24.

Ingen kommentarer: