12 december 2010

Studio 500

I weekenden var vi inviteret til New York til åbningen af et studio i det kunstneriske område omkring 36th-40th. Her er kernen af de kreative og kunsnerisk begavede mennesker, der arbejder og bor i NYC. Der er selvfølgeligt flere andre områder i byen hvor kunsten spirrer, men ingen som dette, der også udgør hoved aksen i byens kunst-arrangementer.

Vi var inviteret af nogle venner vi har lært at kende da Morten skulle designe diamant-ring, hun er kunstner og det var hendes nye attalier vi skulle være med til at indvie.
Vi må nok indrømme at vi var lidt trætte ved tanken om at skulle hele vejen til byen igen denne weekend, men efter en morgen med en løbe/cykeltur og indkøb havde vi klaret de mest presserende opgaver.

Det viste sig også at være hyggeligt at se både vores venner og Arleens kunst. Hun maler som man kan se på billederne abstrakt landskabs-impressionisme, der er både farverigt og ydtryskfuldt. Hun er faktisk meget betaget af Skandinavien og håber hun snart kan komme på besøg i Danmark for at lade sig inspirere.
Hvis du vil læse mere om Arleen Joseph kan du klikke HER.

Ingen kommentarer: