21 december 2010

Jubileum i Geneve

Rejsen til Danmark paa juleferie har ikke vaeret helt saa smertefri som vi gerne ville. Mens Anja har haft sine problemer I Koebenhavn med fly der blev aflyst indenrigs, har jeg siddet I Geneve I naesten 2 hele dage og ventet paa at komme videre til Danmark. Saa er det jo en passende mulighed for at skrive indlaeg nummer 500 paa vores lille elektroniske notesblok.
Vi er nu begge kommet til Danmark og det har vaeret en saa lang og frustrerende tur, at vi har besluttet os for ikke at skrive for meget om det aspekt. For det foerste er sne-situationen ude af vores (og flyselskabernes) kontrol, og saa er det ogsaa ligemeget nu, hvor vi er ankommet til Danmark. Alt er jo relativt naar man staar fortroestningsfyldt og kigger paa monitoren i lufthavnen. Hver gang forsinkelsen vokser, saa haaber man at nu er det nok snart sidste forsinkelse. Foerst er man tilfreds med at komme et par timer for sent, saa 6, saa 10 og til sidst er man glad for at komme afsted naeste morgen. Ligesom ens maalsaetning skubbes og man accepterer den nye situation, ligesaa har vi nu lagt episoden bag os og koncentreret os om vigtigere ting. Vi har dog taget et par billeder, der kan ses herunder.













En rejse som denne viser dog ogsaa positive sider. Eksempelvis er de mest taalmodige mennesker Asiater, det er der ingen tvivl om I mit sind. Hvad enten det var I billetkoen, I koen til hotellet (nedenfor) eller blot I lufthavnens information, Asiater tager det med et stoerre smil end os Europaeere. De er maaske mere vant til at staa I koe og ved at det ikke gavner at brokke sig.













Thumbs up til poolen paa hotellet I Geneve, den dobbelte koeretur I lufthavns-shuttle fordi jeg havde glemt mit toerklaede, Louise I SAS arrival-service der gjorde hvad hun kunne for at booke mig om uden spoergsmaal og til de mennesker jeg sprang over I koen for at tale med hende.

Thumbs down til ventetiden over all, ikke at have taget loebesko med I kufferten (det goer jeg aldrig igen) og det at man skal henvende sig ved tre forskellige skranker I Geneve for at faa re-booked sit fly.













Nu krydser vi fingre for det ikke sner mere her I Danmark de naeste par dage saa flyveturen fra Aalborg til Kastrup bliver mindre stresset.

Ingen kommentarer: