24 december 2010

Merry Christmas

Mens moerket langsomt saenker sig over Danmark og sneen stadig fyger udenfor er der lige tid til at oenske vores kaere laesere en glaedelig jul.
Vi haaber I som os er med familie og venner og nyder den jul eller anden hoejtid, I holder hellig.
Jeg er paa Sjaelland som Anja rigtigt nok har berettet, hun er selv hos sin familie i Nordjylland. Der er vist lige meget sne over hele Danmark, men vinden blaeser her paa en maade den heldigvis ikke gjorde oppe nordpaa. Jeg har dog trodset kulden og loebet rundt paa de sneklaedte landeveje for at faa lidt motion vejret til trods.

Man kan maaske ane mine fodspor is sneen paa billedet herover, selvom det er taget med rystende haender og vinden fyger sneen ind over sporet med det samme, det er traadt.

Jeg var dog langt fra den eneste, der synes vejret var godt for noget - herren her paa billedet saa ud til at have masser af vind til at kitesurfe med foerst paa marken og derefter paa den frosne Holbaek fjord. Saa synes jeg pludselig ikke min loebetur var noget saerligt, naar man paa den maade trodser vejrliget.
Glaedelig jul!

Ingen kommentarer: