05 december 2010

Oh Land NYC

Apropos netradio, saa har sangerinden Oh Land huseret paa statsradiofoniens program 3 gennem hele 2010. Hendes navn er maaske ukendt for nogen, men der er flere sange du sikkert vil genkende, naar du hoerer dem. Hun er i oejeblikket i New York for at indspille plade og promovere sit album og hun bor vist ogsaa herovre i kortere eller laengere perioder af aaret. Vi fandt hendes MySpace side paa nettet for at se om hun tilfaeldigvis skulle spille i naer fremtid, og det passede perfekt med hun faktisk spillede baade loerdag og soendag forskellige steder i NYC.

Vi havde aftalt at moedes med Cille til juleshopping, saa vi foreslog at udvide turen til ogsaa at omhandle Oh Land live paa en lille bar i West Village.













Inden vi kom saa langt, var der nogle gader der skulle traves op og ned ad, i enkelte tilfaelde mere end een gang.., foer vi om eftermiddagen var saa forfrosne at vi matte ty til te og varm kakao for at faa varmen.













Om aftenen spiste vi paa et hyggeligt sted i West Village taet paa hvor koncerten skulle foregaa, saa vi ikke skulle gaa saa langt i den kolde aftenluft. Det lykkedes at faa bord uden reservation uden alt for lang ventetid paa Philip Marie - et hyggeligt lille sted med god mad.
Koncerten var i sig selv meget kort, da hun kun skulle spille opvarmning, men det var hyggeligt at se, isaer fordi der vist tilsammen var maks. 50 mennesker i baren og ogsaa fordi det var en af New Yorks mest farverige homoseksuelle bevaertninger.













Paa Rock Bar's hjemmeside er der en mangfoldig samling billeder af fyre i meget sparsom beklaedning, men de fleste havde toej paa ved midnat hvor vi forlod stedet for at gaa til toget.
Se video fra koncerten HER.













Inden fik vi sagt hej til Oh Land og oensket held og lykke til P3 prisuddelingen d. 14 januar, hvor vi tipper hun vinder hovedprisen.

Ingen kommentarer: