16 december 2010

Vel ankommet i DK (anja)

Så er Spunken og jeg landet i kolde København mens Morten stadig er paa amerikanske kanter. Jeg er indlogeret paa Langelinie hos min søde veninde Mette.

Flyturen gik fint, blev opgraderet og fik lov at overnatte paa business saa maven havde det fint i horizontal stilling undervejs paa flyet fra JFK til Zurich.

Masser af benplads og god forplejning goer rejsen mere behagelig selvom sneen har gjort sit til at forsinke fly overalt i Europa. Jeg slap heldigvis for forsinkelser, men det ser ud til mange ruter og lufthavne lider under vejrliget.

Jeg har vaeret paa US-ambassaden i Koebenhavn og modtaget mit nye visum der goer jeg faar arbejdstilladelse og amerikansk personnummer, naar vi kommer tilbage. Loerdag eftermiddag gaar turen til 9000 Aalborg for at tilbrine jul med familien.

Ingen kommentarer: