12 december 2010

Julestemning

Julemåneden er allerede godt i gang, faktisk er vi i dag halvvejs mod juleaften og vi er ved at gøre klar til vores kommende juleferie i Danmark.

Amerikanerne kender ikke til kalenderlyset som os danskere, så vi har fået importeret et og tæller dagene på Europæisk manér.
Byens gader, restauranter og barer er pyntet med lys, så der mangler ikke remedier på de Amerikanske kanter. Til tider kan det være næsten i overkanten, selv for Anjas smag.
Elregningerne rundt omkring i de enkelte husstande må nå nye højder i december, for der bliver pyntet med masser af lys og kulørte lamper i husene og haverne.

Vi beklager de lidt grumsede indtryk, vores kamera er ved at give op efter knap 40.000 tagne billeder, og iPhonen virker ikke rigtigt godt under natlige forhold.

Flere steder ser vi endda store oppustelige snemænd eller som her en snow globe (kan ikke huske hvad det hedder på dansk)med snemand, pingviner og hvirvlende sne indeni. (Den er 2 meter i diameter, så man kan næsten selv være en del af sceneriet. Morten mener det er sådan én vi skal have i forhaven næste år.

Nu venter vi bare på sneen. Det kan være vi skal til Nordiske himmelstrøg for at få den at se i 2010.

Ingen kommentarer: