11 november 2010

Robyn in NYC

Det er ikke kun den slags Svensk import man kan få i IKEA vi er fan af. Vores svenske naboer er i verdensklasse når det kommer til popmusik med international appeal. Selvom vi ikke hører hende meget i radioen i Connecticut, er der sikkert mange i Danmark, der kender Robyns stemme, der i øjeblikket hitter med nummeret "Hang With Me".
Den blonde svensker kender de også godt i New York, så hendes koncert igår var forlængst udsolgt, da vi hørte om den. Heldigvis kender vi nogen, der kender nogen, så vi fik billetter til koncerten på Terminal 5, der huser ca. 3000 mennesker. Et intimt sted, men perfekt når man gerne vil up close and personal.

Anja vokset en smule i omfang på det seneste, så vi gik op på balkonnen og fandt et sted i første række, hvor vi havde rigeligt med plads og frit udsyn. Efter to opvarmningsbands var Robyn klar til at gå på og underholdte de næste knap to timer.

Vi mærkede ikke meget til den lille, så enten sætter han/hun ikke pris på elektropop eller også finder der meget små ørepropper på hotel Mortensen.

Finkulturelt var det måske ikke, men en god aften i byen der dog indebar at vi skulle tage toget tilbage til Norwalk 00:20, så vi først var i seng halv to. Det er sikkert også snart slut med at gå i byen på den måde, så det er med at nyde det, mens vi stadig kan.

Ingen kommentarer: