25 november 2010

O' Sullivan test

Anja går stadig til regelmæssigt tjek hos lægen og næste punkt på programmet var O'Sullivan testen. En simpel test, der viser hvordan kroppen reagerer og bearbejder sukker. Her i Connecticut er det meget almindeligt, at gravide får foretaget sådan en diabetes test mellem 26. og 28. uge, og da vi er i uge 27 var det tid til at tage på laboratoriet og aflevere blod.

Den orange væske paa billedet skulle drikkes hjemmefra paa tom mave inden testen. Indholdet er en simpel glukose (druesukker) opløsning, som man maaler hvor meget af, der optages i blodet. Nøjagtig en time senere skulle Anja saa afsted til laboratoriet og få taget prøven. I det daglige er der sikkert ikke mange af os, der tænker over hvordan vi reagerer på sukkervand, og Anja følte da heller ikke den store virkning, men Spunken synes ikke godt om det. Der blev sparket på livet løs med det samme, men det er jo i grunden nok sådan vi alle reagerer på 'sukkerchok'.

Resultaterne har vi fået denne uge og alle tal er meget fine, saa alt er i fineste orden. Blodtrykket hos moderen er stabilt, vægten er god, der er ingen tegn på graviditets diabetes og babyen vokser sig stor og stærk.

Ingen kommentarer: