10 november 2010

One of those days ...

Efter en weekend med sol og rimelig varme, saa kom vinteren et stort skridt taettere paa i mandags. Jeg havde brugt nogle timer om loerdagen paa at bygge min nye cross-cykel som er tiltaenkt at tjene som commuter, men da de havde lovet regn mandag havde jeg taenkt at skaane den nye skoenhed for en kold spand vand paa jomfruturen.

Lige som jeg stod og skulle ud af doeren lidt I 7, saa begyndte det at regne ned med slud og sjap. Vinden havde ogsaa taget til, saa der var udsigt til en kold og glat koeretur til kontoret. Da det meste af ruten foregaar gennem skovright omraade regnede jeg med at have lae fra vinden, saa hvis bare sneen hold inde skulle det nok gaa.

Anja var ikke overbevist om ideens kvalitet, men jeg havde allerede taendt pandelampen og pumpet daekkene, saa afsted gik det.
Det gik desvaerre stik modsat mine forudsigelser – vinden var svaer at komme udenom og sneen tog til jo laengere jeg kom nordpaa.

Efter 15 kilometer var der saa meget sne og slud paa vejen at en 4x4 jeep kurrede I groeften, saa jeg tog det som et tegn paa at det var tid til at kalde paa forstaerkning.

Efter godt 20 minutter kom Anja og hentede mig I volvoen, I mellemtiden kunne jeg saa tage et par billeder af cyklen smurt ind I sjap. Jeg froes dog saa meget at jeg ikke havde overskud til at tage billeder af vejens beskaffenhed, saa det billede maa I forestille Jer.

Ingen kommentarer: