16 november 2010

Man skal benytte sig af chancen 2

Nu er der mindre end tre måneeder til vi bliver én mere her på matriklen, og i den forbindelse er der også lidt der skal forberedes. Vi har besluttet at kontoret skal konverteres til børneværelse, hvilket kræver en mindre om møblering. Inden Morten tog til Asien flyttede vi sovesofaen til den anden ende af huset, ud på porchen.

Vi har købt en seng til den lille ny, der er på vej. Derfor måtte sovesofaen rykke ud, det hele kan ikke være i et rum. Sovesofaen blev tilmed testet allerede samme aften, der kan man sagtens ligge og tjekke emails.

Barnesengen har indtil nu stået opbevaret i garagen, men med frostgrader om natten lurende om hjørnet og Morten ude, har jeg benyttet chancen til at rykke den indenfor.

At samle sengen er jo ingen sag, når bare man har en brugsvejledning, skruetrækker og lidt knofedt.

Nu er det blot at finde et lagen der passer madrassen, og et puslebord der passer fruen i huset, en lampe og et par andre småting som skal være med til at gøre værelset klar til februar.

Dyne og pude tror jeg vi køber i Danmark, samt en barnevogn, en skråstol, stofbleer og sikkert et par andre ting; amerikanerne og danskere har ikke samme traditioner eller regler for ovennævnte. Så nu vi er med dansk blod i årene, gør vi det på den måde vi kender.

Ingen kommentarer: