13 februar 2010

Vrooom Vroooooom

Vi har aldrig været blege for at handle over Internettet. TV, møbler og i særdeleshed cykeldele er ting, vi handler online med vores Visakort. I dag har vi dog sat rekord i størrelse og værdi af vores net-indkøb.
Det at bo i USA medfører mange ændringer af vores levestil. Først og fremmest er afstandene større, og vejnettet mindre egnet til cyklister, så vi skal have skiftet vores dagligdagscykler ud med et køretøj med flere hjul.

Vi er sprunget ud i det og har shoppet denne forhåbentligt fine Volvo XC70 AWD. 197 hestekræfter og årgang 2001, og vi er selvfølgelig blevet forsikret at der ingen problemer er, kun én ejer og alle service-eftersyn overholdt. Hvordan kører den så spørger du nok? Well, det ved vi ikke, for vi har hverken siddet i den eller beset den nærmere, end du med selvsyn kan på disse billeder.

Risikabelt tænker du sikkert med billedet af små kulørte trekantede flag og en lumsk smilende autoforhandler for dit indre blik? Bare rolig, Morten kender ejeren godt og vi har valgt at stole på ham – tilbudet var simpelthen for godt til at ignorere.


Så nu er vi de stolte ejere af en Volvo. Og nej – det rimer ikke på andet en lejlighed og kat!

Ingen kommentarer: