05 februar 2010

Pat. Pending

Som uddannet designer og ingenior er der maal, man gerne vil naa i sin professionelle karriere. At vinde en designpris er et naturlig punkt paa enhver designers ToDo-liste, mens et patent er et tilsvarende benchmark for en ingenioers goeren og laden.
Designpriser har jeg haft fornoejelsen af gennem baade min studietid og korte erhvervsmaessige karriere, saa nu er det med stor tilfredshed jeg denne uge har indsent min foerste patent-ansoegning som uddannet ingenioer.

Praecis hvilken teknologi og produkt det drejer sig om kan jeg af naturlige aarsager ikke ligge paa bloggen - desvaerre, men en patent ansoegning er heller ikke andet end en stak papirer med ord og simple illustrationer. Knap saa sexet som man kunne oenske sig, men nu kan jeg da krydse det punkt af paa Ingenioerens ToDo.

Ingen kommentarer: