23 februar 2010

USA kort fortalt part 1

Efter nogen tids stilhed paa bloggen har vi endeligt overvundet traetheden og fundet digital vej til vores lille blog med et par billeder fra USA. Vi har vaeret her et par dage og haft rygende travlt, men vi proever at smide lidt billeder paa de kommende dage.













Foerste stop soendag formiddag var Cannondale kontoret, hvor vores nye ride holdt paa parkeringspladsen og ventede paa at blive luftet. Noeglerne har vi ikke faaet endnu og bilen har ingen forsikring, men vi fik spejdet ind gennem ruderne. Bilen har ingen skader, ridser eller synlige buler og interioeret ser ud til at vaere i super stand. Der er efterhaanden flere kolleger, der har brugt ordet 'pristine' til at beskrive standen, saa indtil nu er vi godt tilfredse.













Ud over en ny bil har Morten ogsaa investeret i en ny TT-cykel med tilhoerende hjul fra Zipp, saa dem skulle vi ud og lede efter. I foerste omgang i vaerkstedet, hvor der ikke hang noget paa test-knagerne, saa delene er vist stadig i en papkasse somewhere.













Der er mange nye ansigter paa kontoret - og endnu flere nye cykler i stalden, saa der er ikke mange ledige pladser tilbage. Forhaabentligt vil der vaere en krog eller to tilbage til Morten naar vi engang skal til at flytte.













Hus-jagt har vi ogsaa vaeret paa de sidste to dage, saa vi ligger billeder op igen hurtigst muligt saa du kan foelge med. Eneste undskyldning er at vi er en anelse ramt af jetlag, saa vi gaar tidligt i seng og staar tidligt op. Noget Anja normalt har monopol paa.
Vi tjekker ind imorgen

Ingen kommentarer: