08 februar 2010

Signed, sealed, delivered ...

Det har indtil nu været 30 gode måneder vi har haft i vores Schweiziske hjem, men nu er tiden kommet til at prøve noget nyt. Det har været længe undervejs, faktisk næsten et helt år, men nu er de sidste brikker endeligt faldet på plads. For cirka en uge siden skrev vi under på en ny kontrakt, der ikke blot byder på nyt job, men også et nyt sted at bo.
Som nogle måske husker havde vi en tur til USA i efteråret 2009, måske det allerede dæmrede en smule på det tidspunkt?, for det var i virkeligheden første step på vej mod den situation vi står i nu.

Beslutningen er truffet og underskriften sat blåt på hvidt - vi flytter til USA! Nærmere betegnet grænsen mellem New York State og Connecticut. Præcis hvor ved vi endnu ikke, men vi tager over og genser mulighederne i slutningen af februar.
Visa-ansøgningerne er udfyldt, de skulle gerne tage 8-10 uger at gå igennem. Det er kort varsel og der er mange ting, der skal klares de næste par måneder, så indholdet af bloggen kommer nok til at stå i NY-tegn. Mentalt er det nu en form for lettelse at vi endeligt ved hvor vi er på vej hen, selvom vi kommer til at savne Basel.

Mortens job skifter fra et brand til et andet og fra R&D til management. Præcis hvad det går ud på skal han nok selv få lov at skrive om, når vi kommer så langt.
Vi er spændte og glade, selvom vi også ved det vil bringe mange udfordringer og selvfølgeligt længere afstand fra dronning og fædreland. Heldigt vi har fået to betalte ture til DK om året, så familien ikke slipper helt for at se på os.

Ingen kommentarer: