16 februar 2010

Lysere tider ...

Endeligt ser vinteren ud til at slippe sit tag i det Schweiziske. I det mindste for en uge, hvor temperaturen endeligt starter med + og solen kigger frem mellem skyerne. Der er stadig sne i vejkanten, men ikke nok til at forhindre en hurtig cykeltur i frokost pausen. Lørdag flyver vi til USA for at se på fremtidig bolig, og da der stadig er vinter på de kanter er det med at få lidt tid på cyklen denne uge.

Siden vores flyttedato er sat til starten af april kommer vi sikkert ikke til Spanien og gentager vores halv-ironman fra sidste år. I øjeblikket er det også kun undertegnede, der træner, Anja er stadig ikke i stand til at træne andet end lidt forsigtigt styrke i fitness, så triathlon er ikke på tapetet lige foreløbig.
For mit vedkommende træner jeg efter en plan, der dækker både 1/2 og fuld Ironman i 2010. Hvis vi er i Europa i April tager vi måske til Spanien, hvis ikke finder vi et løb i US. Hvis planen kan følges de næste 2 måneder regner jeg med at kunne prøve formen af på den fulde distance en gang til sommer. Der kan dog ske meget inden da, så lad os se hvordan de næste 6-8 uger forløber.

Ingen kommentarer: