24 februar 2010

USA kort fortalt part II

Der er gennemgaaende 3 maader vi leder efter bolig paa: Paa egen haand paa nettet, med vores ejendomsmailer Kelly og med tilfaeldighedernes spil som med denne annonce i vinduet af en butik i South Norwalk.













Vores ejendomsmaegler er en flink kvinde, der er foedt og opvokset i Norwalk, byen vi primaert leder i. Selvom det kan tage opmod 8 uger at faa visa er Anja taget med til Connecticut for at lede lidt i hendes ferie mens jeg er her i arbejds medfoer. Kelly som vores agent hedder har vaeret med os i et par dage hvor vi har fundet et par interessante steder, men desvaerre ogsaa mange der ikke helt lever op til vores forventninger.













Torsdag aften flyver Anja tilbage til Basel, men inden da har hun endnu en fuld dag i Norwalk hvor hun skal se paa lejligheder hun har fundet paa den amerikanske version af den blaa avis.













Vi har valgt Norwalk fordi der er direkte togforbindelse til NYC, 45 minutter tager det i et aeldre, udrangeret tog mens morten kan koere i Volvoen nordpaa i 35 minutter for at komme paa arbejde. Ud over den praktiske beliggenhed byder Norwalk paa hav og strand for ikke at naevne to kaempe baadehavne med masser af maritimt liv.













Praecis hvor vi kommer til at bo er stadig noget uvist. Vi fandt igaar den helt rigtige lejlighed i et stort hus, desvaerre var lejligheden udlejet for en uge siden. Der er en mulighed for at komme ind i bygningen om 6 maaneder, men hvis visa'ene gaar igennem i Marts maaned skal vi have et midlertidigt sted at bo hen over sommeren. Saa indtil videre maa vi videre gennem bolig-junglen over de naeste par uger.

Ingen kommentarer: