08 november 2009

Ud i det grå

Vores held med vejret slap op i dag i forsøget på at gentage sidste weekends lækre mtb-tur. I forvejen var vi begge trætte fra en uge med fuldt arbejds-skema og 6 timers træning, så da vi endeligt kom af sted klokken 12 var det i roligt tempo og målsætning om at cruise et par timer i det franske.

Fra lunt efterårsvejr for en uge siden til gråt og kedeligt i dag, 6-8 grader på termometret og våde trails fra en uge med masser af regn. Vi må nok indse at det går den vej resten af 2009, selvom der sikkert vil komme gode dage også. Jeg tror dog at det er sidste tur uden sko-overtræk hvilket har fået os begge til at tilføje dem på ønskeseddelen.

Vi fik afprøvet lidt ukendt terræn i løbet af eftermiddagen inklusiv en del stier, der ikke var andet end mark-skæl, så vi fik plottet et par nye ruter til GPS'en. Landskabet er stadigt spændende selvom vi ikke har snedækkede bjergtinder indenfor cykelafstand. En del af de stier vi kørte på i dag er anlagt under 2. Verdenskrig med store tyske betonelementer som man også kender det fra enkelte steder i Danmark.

Den kommende uge byder på tre timer i fitness til os begge. 3x BodyCombat for Anja, den første på engelsk og resterende på tysk og 3x Pump for mit vedkommende som afløser tirsdag og fredag. Næste gang på de tohjulede bliver nok først næste søndag.

Ingen kommentarer: