22 november 2009

Julefrokostweekend

December banker på døren og vi har taget hul på julefrokosterne. Ikke blot een men to denne weekend, først med fitness-studiet og lørdag aften med Anjas arbejde.
Fredag aften var ventet med spænding, de sidste 2 uger har Anja arbejdet på udklædninger til en "middelalder-tema" julefrokost. Vi var ikke klar over præcis hvad der ventede, blot at vi skulle være iklældt autentiske kostumer og da Schweizerne er vilde med den slags var vi godt klar over det ville udarte sig til noget særligt.

Vi blev afhentet i Basel og kørt i bus til Winterthur lidt uden for Zurich. Der blev vi sat af ved en gammel gård/slot, hvor der var bål, telte og knap 100 mennesker klædt som riddere, jomfruer og munke. Det hele foregik udenfor i 5 graders varme, så der var arrangeret traditional dans, ridderdyst, en form for bowling så man kunne holde varmen. Vi syntes godt nok det var lige koldt nok, men heldigvis havde der været så meget kø på motorvejen at vi kun skulle være udenfor i 30 minutter før middagen var sat på bordet indenfor i "slotssalen".

Hele arrangementet var gennemført ned til mindste detalje. Middagen var traditionel med kød på ben, vælling, bønner og hvad man ellers kunne forestille sig en middelalderlig fest-middag kan byde på. Traditionelt brygget øl, vin og tre kvindelige dansere gjorde deres til at løfte stemningen.

Vi kan roligt fastslå det var en julefrokost som vi ikke har prøvet det før, og imponerende et fitness-center bruger så mange ressourcer på deres medarbejdere. Ud og oplevelsen fik vi også en lille præmie med hjem for bedste group-fitness timer indenfor kædens 6 centre.

Lørdagens julefrokost med Anjas arbejde var mere traditionel og afdæmpet, men mere intim og uden bustransport til Basel midt om natten, så vi fik prøvet begge ender af spektret denne weekend, og det er ikke engang december endnu.

Ingen kommentarer: