14 november 2009

Det' en ommer

Var der ikke engang en Tuborg reklame med Peter Frödin på Dansk TV med den punch-line? Jeg sidder her og prøver at finde på noget intelligent at skrive om i dag, men så kom jeg til at tænke på hvordan mon November så ud sidste år?
I det tilfælde er bloggen faktisk en god lille dagbog - noget min mor i øvrigt synes jeg skulle skrive da jeg var barn... Det blev aldrig til andet end små rapporter over de fisk jeg fangede fra molerne i de forskellige havne vi sejlede til på sommerferie. Nu er bloggen så vores elektroniske dagbog, og hvis man klikker ind på November sidste år vil man se at vi er ved at gentage måneden på ny.
Vejret udenfor er fremragende, 15 grader og sol, lidt som det var en enkelt weekend sidste år. Vi cykler med lange klude på - ligesom sidse år, og vi er i fitness hver lørdag - som for 12 måneder siden. Det' en ommer!
Lidt nyt er der dog, vi skal til kostume-julefrokost næste weekend, Anja syr på livet løs og jeg glæder mig ikke. Jeg er bare ikke god til at tage andet på end mine egne gevandter og jeg ser ingen grund til at skulle gå klædt som middelalder-karakter en hel aften...
Tilbage til dagen i dag, tror jeg vil bryde rytmen og tage fat i støvsugeren inden Anja kommer hjem fra fitness.
- Ciao!

Ingen kommentarer: