10 november 2009

New Toys

Det er ikke altid man shopper med hovedet, det kan de fleste vel skrive under på. Hvad enten det er i supermarkedet lige før middagstid man fylder kurven med impuls-produkter fordi man er sulten, eller man køber den moderøde bluse i vinduet selvom man har 3 lignende derhjemme, spontane indkøb sker for selv de mest logisk resonerende af os.
Man kan med sikkerhed godt tilskrive mit nye indkøb den kategori, for den bedste begrundelse jeg har for at skifte aerostel er jeg havde lyst til en anden farve til 2010.

Der er efterhånden flere af mine kolleger, der har investeret i den dannebrogs-kulørte Slice, så selvom jeg har ophavsret og navn præget i lakken, har jeg besluttet mig for at skifte til et custom-design, så jeg har noget at skrue på vinteren over.

Der går dog lidt tid før jeg får noget i hånden, for billedet her er taget på gulvet af fabrikken i USA, og da vi ikke har planer om at flyve over dammen lige foreløbig, så bliver den nok liggende der nogle måneder endnu. Så har jeg til gengæld mere tid til at udvælge de komponenter der skal på...

Ingen kommentarer: