02 juli 2009

Kvalitetstid

Lørdag eftermiddag kører Morten mod Garda Søen for at deltage i et uge-langt salgsmøde og produktpræsentation. Inden da prøver vi at finde plads til lidt kvalitetstid sammen, for juli ser generelt ret aktivt ud for vores begges vedkommende. Når Morten kommer hjem fra Garda er der kun 2 uger til han skal køre l'Etape d'Tour samtidigt med at jeg skal til Danmark en uges tid. I starten af august skal vi så sammen til Finland, så vi må udnytte de dage vi har her i Basel under samme tag.
- Og hvad er bedre end at gå på shopping? Måske Morten ikke er helt enig, men efter en tur i byens butikker fik han da også lov at komme ud på racercyklen, der langt om længe er kommet ned fra krogen på væggen.

Udsigten fra et prøverum.

Efter et par timers løben ind og ud af butikker i 30 graders varme måtte ty til McDonalds for at få genoprettet vædskebalancen. Heldigvis har de foruden de to burgere Morten konsumerede også noget relativt sundt til mig. Ikke fordi deres fritter ikke er gode, men lidt opmærksom på kallorierne er man jo, når man har været foran spejlet i 5 forskellige butikker.

Morten havde så dårlig samvittighed over burgerne at han ikke ville fotograferes. Hvem er så i virkeligheden den forfængelige i familien?

Ingen kommentarer: