28 juli 2009

Dødbringende Våben

Som vi skrev for et par uger siden lykkedes det Anja at bestå hendes første fitness-eksamen på tysk; et basis modul indeholdende anatomi og fysiologi, der er obligatorisk for instruktører i Schweiz. Nu er turen så kommet til den mere specifikke del af uddannelsen, nemlig det såkaldte BodyCombat concept. I al sin enkelthed går det ud på at elementer fra forskellige kampsportsgrene er sat sammen og koordineret med 10 stykker musik af 4-5 minutters varighed, så man fylder en time ud med slag og spark i en aerobic-sal.

Boksningen foregår efter skyggeprincippet, og instruktøren guider medlemmerne gennem koreografien, som gerne skulle følge musikken hvis ellers alt går som planlagt. I weekenden havde Anja første del af kurset, og igår og idag har hun så undervist som gæst to steder i byen. I øjeblikket kan hun 5 af de 10 tracks, men som uddannelsen skrider frem skal hun kunne dem alle for til sidsts - om ca 2 måneder - at bliver certificeret og undervise hendes egne hold.
Til den tid er jeg nok godt træt af at høre på musikken i vores hjem, og for fremtiden skal vi vist slås om hvem der skal øve det nye program først...

Ingen kommentarer: