15 juli 2009

Basel Tattoo 2009

Vi har nu observeret flere busser i Basels gader, tilsyneladende med gæster til årets Tattoo-festival. Til de, der ikke lige måtte vide hvad det drejer sig om, så er det ikke noget man får på balden i beruset tilstand og fortryder dagen efter, tattoo er i denne forstand det musikalsk signal til hærens tropper om at returnere til deres kvarterer. Horn, sækkepiper og trommer er de primære instrumenter og det er tydeligt at se på antallet af folk i kilt, at det er britiske gæster, der er i byen.















Tattoo er stort på disse kanter, "messen" melder om alt udsolgt, dvs. 85.000 mennesker har købt adgangsbillet til live shows de 7 dage festivalen står på. Det morsomme er at arenaen befinder sig mindre end 500 meter fra vores bopæl, så vi får nok hørt lidt af hvert den kommende uge.













Imorgen torsdag flyver Anja til Danmark for at besøge familien og fejre fødselsdag mandag, mens jeg tager til Frankrig lørdag og cykler hen over weekenden. Mandag morgen klokken 7 går starten på L'Étape de Tour, og så er det ellers retur til Basel og lyden af sækkepiber tirsdag.

Ingen kommentarer: