09 juli 2009

News fra Garda

Så er der digitale news på vores ydmyge dagbog, endeligt er der hul igennem køen på den elektroniske highway. Jeg er lige kommet ind ad døren fra Garda Søen, mens Anja er kørt på arbejde her til morgen.
Lad os starte fra en ende af, først og fremmest har Anja bestået sin fitness-eksamen, så hun nu er certificeret til at undervise i et fitness-center her i CH. Gode nyheder selvom det har taget organisationen nogen tid at fremkomme med eksamensresultatet.

Jeg derimod har nydt den sidste lille uge ved Garda søen, ikke fordi jeg har heft ferie på nogen måde, men arbejdet går lidt lettere når det er i Italien og test-kørsel er en obligatorisk del af dagsprogrammet.
Mellem møder og præsentationer har vi fået prøvet lidt forskelligt nyt grej, på landevejen den ene dag og på mtb den anden. Største nyhed uden tvivl den nye Flash hardtail, der tynger badevægten med så lidt som 7500 gram komplet i produktions-udgave. Derudover er rammen testet (af en neutral 3-parts kilde) til at være verdens letteste og stiveste hardtail. For detaljer kan du google Cannondale Flash eller tjekke cykelrelaterede medier de kommende dage og uger.

Heavy? - oh nooo...

Jeg må indrømme jeg er inponeret af den nye SRAM XX. Da jeg så den første gang i januar var jeg ikke helt op og ringe over looket, men skiftekvaliteten især på kranksættet er uforlignelig. Der er ikke nogen gruppe på markedet, der tilbyder et mere kontant og præcis skifte mellem klingerne. Om man så kan overkomme skiftet fra X.0 twister til XX trigger er så et personligt spørgsmål, men en gruppe under 2200 gram med Hollowgram SL er stadig et par 100 gram lettere end konkurrenterne.

Roel Paulisen and the C-gang with a view over Lake Garda.

Nok snak om tekniske detaljer, den her blog er ikke nogen reklamekampagne, så vi skifter emne til noget helt andet. Jeg cyklede ned på havnen i Riva en eftermiddag for at se om der var nogen sejleraktivitet, og helt tilfældigt mødte jeg et par gamle danske sejler-venner jeg ikke har set i 6-8 år efterhånden. Peter og Søren Hansen, bedre kendt som "brødrene", var igang med forberedelserne til VM for 49'er, der afholdes den kommende uge.

Hyggeligt at se gamle kammerater og sejler-jargon'en er tilsyneladende helt uændret selvom vi er blevet voksne og følsomme. Jonas og Martin (de uheldige 2008 OL guldvindere) var desværre stadigt på vandet da jeg kørte retur til hotellet, men håber brødrene hilser mange gange!

Igår inden vi forlod Riva havde vi tid til en tur på landevejen, der ligesom sidste år bar præg af Ivan Bassos tilstedeværelse. Flink fyr, der forhåbentligt kører touren næste år, så må vi undvære ham i Riva eller flytte møderne til efter han har sikret sig den gule trøje.

Det var vidst alt, der var at fortælle, jeg må hellere se at komme på arbejde så jeg kan få fri tids nok til en aften-træning. Har på fornemmelsen der venter mig en proppet Outlook inbox.

Ingen kommentarer: