03 august 2008

Business uden klasse (morten)

Turen til Oesten er forbi for denne gang. Jeg sluttede i Taichung rent arbejdsmaessigt og tog igaar turen mod Europa. Billetten var booked fra Taipei, saa der skulle jeg i foerste omgang koeres til. Man bliver alt for hurtigt vant til at spise ude hele tiden og blive fragtet fra et sted til et andet, saa jeg proevede at nyde den sidste time i chauffoerens bil, der til lejligheden var prydet med en tysk stjerne paa fronten og totalt Brian-tunede spejl-ruder.

I taipei lufthavn skulle jeg ombord paa et fly til Amsterdam med stop i Bangkok. Det var lidt af noed jeg maatte booke dette fly, der ikke just floej direkte, men til gengaeld havde jeg faaet plads paa business. Forventningsfuld kom jeg ind i den store 747’er kun for at opdage at den mest af alt lignede noget der blev fragtet tropper i under Falklandskrigen. Interioeret var speget og selvom der var god plads over til sidemanden foelte man sig som i en blikdaase fordi det hele virkede saa gammelt og brugt. Min 2 aar gamle Motorola telefon havde stoerre skaerm end den i stoleryggen foran mig og jeg er sikker paa jeg saa navnet ”Spitfire” paa forsiden af sikkerhedsbrochuren.

Vi kom dog i luften, landede i Bangkok og tog afsted igen en time senere. Alt for mange timer senere landede vi i Amsterdam hvor jeg sagde farvel til flyet fra EVA airways (Taiwanesisk). Til alle rejsende, hold Jer fra det selskab, jeg toer slet ikke taenke paa hvordan maden paa Economy maa have vaeret.

Nu 3 timer senere er jeg landet i Zurich og tager sidste step paa rejsen med tog til Basel. Saa er jeg bare glad for det er weekend og der forhaabentligt er lang tid til jeg skal ud og rejse igen.

Ingen kommentarer: