30 juli 2008

5000 flyvende (morten)

Landet I Taichung efter godt 5 timer I fly og bil men heldigvis til en god nats soevn. Synes nogen gange det er svaert at sove i fremmede senge isaer hvis man har en smule jetlag, men igaar var det intet problem. Madrassen i mit hotelvaerelse er dejlig haard og samme king-size vi har i vores lejlighed, saa selv uden min bedre halvdel gik det fint med at falde til ro.
Imorges forsoegte jeg at komme op til en loebetur, men uden det store held. Istedet maette jeg fokusere paa at blive klar til afhentning og indtagelse af morgenmaden der idag var foruden champagne... Det er virkeligt gaaet ned ad bakke.













Efter en dag med fabriksbesoeg og moeder fik jeg en behagelig overraskelse i 2 timers fritid inden middag. Saa stod valget mellem shopping og fitness og selvom jeg gerne vil ud og se om jeg kan finde en billig iphone, saa roeg jeg en tur i gym.
En tur paa loebebaandet med mine fine nye sko og saa ellers derudad. Det gik lidt traegt i starten men efter 2000 meter kom jeg ind i rytmen og besluttede at loebe minimum 5 km. I loerdags fremkaldte de 5 km rund i Basel by en del smerter men idag floej meterne bare afsted saa jeg sluttede efter praecis 25 minutter. Ikke prangende, men i forhold til loerdag en kaempe forbedring. Saa maa vi se hvor ondt jeg har imorgen. Man maa desvaerre ikke tage billeder i centreret, men jeg tog dette billede til aften ude fra vejen.













Besoeget i centret fik mig ogsaa til at mindes mine dage i Beijing tilbage i 2005. Det var rent flashback at staa i maengden af kinesere, der har ikke aner hvordan man benytter fitness-udstyr. Meget maa man give dem, men kreative naar det kommer til fysisk udfoldelse, det er de. Et andet sted de udviser stor kreativitet er i brugen af haartoerer, der tilsyneladende kan bruges til at lufte alle steder af kroppen...
Vi lader den tanke staa et oejeblik og slutter med et billede fra hotel-lobbyen 18.45, hvor jeg sad og ventede paa at blive samplet op. Ikke verdens bedste billede, men anyway.

Ingen kommentarer: