21 juli 2008

Hvis du kender én, der kender én...

Der kunne bruge en ny racercykel, så savner denne Barloworld teamcykel ny ejer. Indtil vi får lokket en god ven til at supportere os med et nyt blogdesign med brugtmarked-side bringer vi her en salgsannonce i håb om at finde et nyt hjem til denne velociped.

Original Team Barloworld SystemSix i størrelse 58 cm. Piloten sidste år hed Diego Cacchia, der har kørt på cyklen under ProTour-løb i efteråret. Der findes 50 cykler i denne lakering i verden, 20 af dem har rytterne selv købt og beholdt, de resterende 30 er sat til salg som denne.

Rammen består af kulfiber og aluminium, forgaflen er kulfiber ligesom BB30 kranksættet og størstedelen af de øvrige komponenter.

Campagnolo Record geargruppe med skeleton bremser og Chorus forskifter.

FSA leverede sidste år K-Force Wing kulfiber styr og OS115 frempind til rytterne på Barloworld holdet.

Hjulene er Ksyrium SL fra Franske Mavic, de vejer ca. 1500 gram og er monteret med titanium kassette og helt nye Vittoria/DEDA dæk.

Cyklen er i rigtig fin stand, alle sliddele er velfungerende og der er et minimum af ridser. Den befinder sig på Sjælland, enten i Holbæk eller på Frederiksberg og kan beses efter aftale. Prisen oplyses ved henvendelse, men cyklen er BILLIG! Sælges da 58 cm er for stort til Mortens 180 cm. Den vil bare gerne ud og trille.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nice Bike....!!!
den er vist desværre også for stor til mig ;O(
cykler til folk omkring de 177 det er mere min stil
Hilsner & Go Sommer ;o) ;o)
Andreas af Valby

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten... den bike er fantastisk og sikken en super pris når der tilmed er Record på:-)!

Har sendt dig en Facabook besked...

Sommerhilsner
Lars

Kanonkuglen sagde ...

Facabook... ha haaaaaa - et lille misprint!

Anja og Morten sagde ...

Hey Andreas
Tak for hilsenen, ja den er desvaerre lidt for lang til os omkring de 180 :-)

Anja og Morten sagde ...

Hey Mr. Lars

Tak for din besked, kigger lige paa den i aften. Haaber det gaar godt med fruen og den lille.
Mht prisen saa ja, synes ogsaa selv det er rimeligt. Vil da gerne saelge for mere, men det drejer sig jo ikke om jeg skal tjene paa den. Den skal bare have et godt hjem. Ville gerne have den i DK til periodisk brug, men den er simpelthen for stor. Too bad.

Jeg kan ikke lige huske din adresse, men bor du i bare rimelig afstand af Finsensvej paa Vesterbro? Min bror Simon bor der, og har nogle stumper til dig. Haaber lidt paa du kan svinge forbi en af dagene da jeg ikke fik sendt dem med posten. Metrostop Solbjerg er et alternativ hvis det regner...

Casper tager ogsaa nogle penge med til dig til Dust for de der CB pedaler. Han har altsaa faaet lov at race paa 4ti'erne i foerste omgang, saa dem skal du lige have nogle penge for.

Anonym sagde ...

Hej I To - tak for sidst.
Det var rigtigt hyggeligt i Halvrimmen - var det den væltepeter, der stod "henkastet" i garagen ?

Sanne, Palle og Line