04 juli 2008

Happy Trails

Gårdsdagens special guest star ved Gardasøen var belgiske Roel Paulissen fra Team Cannondale/Vredestein. Guided af en local mtb-rytter skulle vi ud på en lille tur til en nærliggende sø, over den berømte stigning Ponale og retur til Riva igen langs Gardasøens vestlige bred. På billedet ses Roel og Larry fra 88+, der til lejligheden havde medbragt sin Scalpel med guld-decals.


Guiden viste sig at være en smule langsom på stigningerne, så vi havde masser af tid til billeder undervejs. MTB-kyndige vil bemærke Mavics nye tubular-hjul med hule kulfiber-eger, der vejer ind lige over 1100 gram for et sæt. En anden ting, der er værd at bemærke er Lefty-forgaflen med grøn latex manchet. Hvad der ligger bag denne intermistiske løsning kan vi desværre ikke afsløre på nuværende tidspunkt, men lad os bare sige at de professionelle rytteres cykler er benchmark for hvad der kommer til menigmand med tiden.

3 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten... Du synes at have fået en masse nye blogkommentatorer på det sidste:-)!

Men... dit heldige asen, hvem ville ikke gerne møde Paul Roelissen og Ivan B. samt Eigthy Aid drengene. Håber I nyder sommeren...

Anja og Morten sagde ...

Hey Lars

Ja bloggen er vist blevet et populært spam-mål. Hvordan undgår du disse flinke personer?

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten... ja mystisk nok er jeg ikke blevet ramt af spammere endnu? Men har du tjekket om du kan slå nogle filtre til i din blogger navigation?