25 juli 2008

Puuuhhhh! (morten)

Det er ikke kun i lille Danmark der er hoeje temperaturer for tiden. Den roede soejle i kviksoelvs-ampullen har de sidste dage sneget sig op i naerheden af 30 og vind er der ikke meget af for tiden. Det er saadanne dage man savner strand og vand, vi har desvaerre kun Rhinen at hoppe i.













Ugen har budt paa to haarde traenings-pas paa landevejen. Hvad der skulle vaere en rolig tur igaar paa et par timer udviklede sig til Velo Club Allschwils revance over gaesterne. Vi koerte 70 km i opskruet tempo og vi anede ikke hvilke bakker vi tog i hvilken raekkefoelge, saa vi spildte oceaner af kraefter paa at snuppe byskiltsspurte paa de foerste toppe kun for at opdage at der lige efter var skrappere stigninger.
Paa sidste bakke maatte jeg slippe de to forreste til stor irritation, for 5 minutter tidligere stod jeg i bunden og traedte af paa naturens vegne, "for selvfoelgelig venter de lige lidt med at saette tempo"...
Vi blev sat paa plads og idag er mine ben ihvertfald godt brugte. Det er fedt at genopleve glaeden ved at cykle i klub og vi har taget konsekvensen og melder os ind per foerste August.
Maalet i den naermeste horisont ser ud til at blive 3 afdelinger af Argovia Cup og et 12timers mtb loeb i Schwartzwald, kun 50 km fra Basel. Der koeres single, 2- og 3-mandshold, jeg haaber paa at lokke et par stykker med til en triplet.

Ingen kommentarer: