15 august 2008

Jack-in-the-box Part 5

Smugkig foerste komponenter.
Mens jeg gaar og tygger paa daemper-spoergsmaalet, saa er der kommet flere komponenter med posten. Selvom rammen ikke har faaet installeret lejer i hverken kronroer eller krankboks, saa kan man naesten ikke lade vaere med at installere hvad man nu har ved haanden. Ikke saerligt rationelt, men det kribler i fingrene!

Af bremser har jeg valgt roede Magura Marta SL. Min bror er kendt i Danske mtb-kredse for at komponere cykler med guld-detaljer som kendetegn, jeg har derfor valgt roede bremser for dels at differentiere, dels fordi jeg synes den race-roede farve er super taknemmelig i forhold til andre komponenter. Jeg ved allerede nu at visse dele er lettere at faa i roed, der for mig ogsaa er den klassiske race-farve. Men guld er nu ogsaa cool - se bare her:!

Magura kommer i 2009 med en Marta SL i Magnesium, der i forhold til min roede model vejer 30 gram mindre. En kontrol-vejning viser 325 gram for forbremse med 160 mm rotor inklusiv de titaniums-bolte jeg monterer med. Ti-boltene bruger jeg dog kun til bagbremsen, da jeg med mine 80 kg synes staal-bolte i forbremsen virker mere fornuftigt.

Overfor bremsen i den anden side af bagstellet monterer jeg straks den nye bagskifter. Her kan man saa sige jeg bryder konceptet lidt, idet XO-bagskifteren fra SRAM er med guld-detaljer, men den ser altsaa bare cool ud.

Som pynt, naar vi kommer dertil, har jeg bestilt farvede bolte og pulleyhjul, men i foerste omgang monterer jeg alle komponenter op for at vurdere det samplede look.
Klik ind paa siden i weekenden, der kommer flere billeder, jeg vaelger daemper og saa er der ogsaa nye hjul paa vej!

God weekend derude!

2 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Vi følger spændt med her fra Danmark... VI VIL SE MÈR:-)!

Kanonkuglen sagde ...

Hej igen...

Jeg går ud fra at du vil smide din 88+ Team tunede Lefty på?

Kan vi ikke ved lejlighed få en status rapport, her et par måneder efter og hvor du har haft lejlighed til at køre lidt med den, hvad du synes om performancen af din Lefty med Team tuning? Man er vel nysgerrig...

God weekend...