17 august 2008

Ned i gear

Efter 14 dage med uafbrudt arbejde for Anja og en del træning for Mortens vedkommende holder vi en weekend i lavt gear. Fredag aften gik vi en tur i byen og spiste lidt god mad med Henna og Juan. Vi er ikke så gode til at holde os orienterede omkring hvad der foregår i byen, så det kom som en overraskelse, at der fredag aften var gang i gaden til den årlige jazz-festival. Overalt i byen spilles der koncerter gennem weekenden, så det var til tonerne af klassiske whiskers og trompet vi gik op til restauranten Ono for at spise lidt mad og drikke et glas vin.

Igår lørdag tog vi igen ind til byen, de sidste 14 dage har vi taget tilløb til at købe Schweiziske telefoner, og nu skulle det være.

Det tog sin tid at vælge både abbonnement og egentlig telefon, men nu er vi begge udstyrret med et 0041-nummer og et par fancy telefoner.

Vejret er ikke værst for tiden, solen titter frem og temperaturen er over 20 grader, så det smager stadig lidt af sommer. Derfor slutter dette indlæg også nu, for vi skal ud og se om vi kan få lidt farve på kroppen.

Ingen kommentarer: