21 august 2008

Gempen (morten)

Nu hvor jeg er blevet medlem af Velo Club Allschwil saa er jeg begyndt at traene regelmaessigt med landevejsgruppen tirsdag og/eller torsdag og mtb-gruppen onsdag. Desvaerre er deltagerne om onsdagen mest interesseret i at koere for hyggens skyld, men de kender omraadet, saa indtil jeg har luret ruterne af, saa maa jeg proeve at faa det bedste ud af det. Naar man ikke har saa meget tid vil man gerne traene koncentreret de faa gange det sker om ugen, og saa er jeg altsaa ligeglad med at spise is paa toppen af bakken.

Klubbens foretrukne omraade er Gempen, en knold lige syd for Basel. knap 700 meter paa det hoejeste punkt giver god mulighed for at koere konstant opad i 20-25 minutter. Paa toppen er der udsigt over byen saa man rigtigt kan lege turist. Cheese!

Ingen kommentarer: