10 januar 2008

Fjollecykel


I forsommeren 2007 faerdiggjorde Morten og hans studiemakker Mikkel deres designuddannelse med et afgangsprojekt, hvor de designede en foldecykel. Projektet forloeb fra januar til og med Maj maaned og resultatet blev cyklen URGE, en innovativ loesning for den moderne urbanit.

Projektet gik godt og de to design-aspiranter bestod eksamen, og cyklen blev nomineret til ID Forums ”Bedste Design” i 2007. Devaerre vandt cyklen ikke, men som en del af projektet fik Mikkel og Morten fremstillet en prototype af URGE.


Virksomheden Wolturnus, der til dagligt fremstiller custom made koerestole i den eksklusive ende, var saa venlige at stille material og manpower til raadighed, og resultatet er denne lille smarte commuter bike.
Selve foldefunktionerne er gemt vaek paa prototypen, men cyklen koerer fremragende stoerrelsen taget i betragtning og beviser at det sagtens kan vaere baade hurtigt og smooth at koere 20”.

Hvis du har lyst til at laese mere om projektet, saa klik pa linket her: URGE Folding bike.
Hvis du vil vide mere om foldecykler i al almindelighed vil vi anbefale linket: Folding Bikes.

3 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten... selvom det er anden gang jeg ser den, kan jeg kun sige at jeg virkelig er imponeret over jeres kreativitet - BRAVO! Fedt at I i bedste Cdale stil har inkoopereret en slags headshok i fronten og de skarpe linier på 3D animationen er virkelig classy.
Bare jeg var lige så kreativ:-)!

AndersB sagde ...

Hej Morten
Hvor var det et rart gensyn. Det føles oss lidt som mit barn, prototypen, når man nu var med til fødslen. Og nu får jeg på puklen af det modsatte køn, når jeg siger, det var næsten ligeså hårdt som en fødsel. Ud kom den ;-)
Håber alt vel i Basel! Hils Anja og Mikkel med!
Mesterenselv :-)

Anja og Morten sagde ...

Tusind tak for de rosende ord. Vi står i stor gæld til Anders B og resten af holdet hos Wolturnus.
Lars, hvis du kommer forbi Basel kan du få en tur :-)