31 oktober 2014

The Art Of Standing Still ...

Allehelgensaften er aftenen før allehelgensdag, som i dansk tradition altid falder den første søndag i november. Det er vist ikke noget, der fejres i Danmark rigtigt, men den amerikanske pendant Halloween kender de fleste rundt om i verden, ogsaa i DK. 





Halloween er altid d. 31 Oktober, og det er idag, rettere sagt var idag her klokken 22:33 hvor boerne endeligt er dejset om i sukkershok.















Naar moerket falder paa lyses gaderne op af smaa dinglende lanterner og blinkende lamper, flourescerende armbaand og hovedbeklaedninger lyser omkap med de mange Jack Lanterns, der er sat op foran husene. 














Er lyset taendt er der slik at hente, er gardinerne trukket for er beboerne enten ligeglade med 'trick or treat' traditionen eller de staar maaske foran din hoveddoer i skraemmende udklaedning.
















Som sidste aar valgte Benjamin et pingvin kostume mens Helena forsoegte sig som heks, hvilket er svaert, naar man er en lille cute 1-aarig med blaa oejne.















Kunsten at staa stille naar mor og daddy skal tage billeder er saa svaert at forstaa som at man ikke maa spise al slikket med det samme, men det lykkedes os da baade at saette graenser for konsumeringen og fange et skarpt billede eller to.















Det er en hyggelig tradition synes vi selvom de fleste vi moeder er mere end almindeligt opsatte paa at faa poserne fulde af chokolade og folk ligefrem koerer til vores kvarter i deres biler.















Vi sluttede aftenen paa trappen foran huset, hvor Benjamin flinkt delte ud af vores godter til forbipasserende spoegelser og monstre.

Ingen kommentarer: