20 oktober 2014

Oktoberfest

Vores gode venner Hannah og Jeremy har ud over deres to drenge Ewan og Declan en utrolig evne til at holde virkeligt advancerede fester. 
















Deres Oktoberfest er nu paa dets andet aar allerede blevet en sand klassiker, og i aar var der ikke sparet paa opfindsomheden eller omfanget af arrangementet.
















Af een eller anden maerkvaerdig grund har vi kun faaet billeder med hjem af vores boern, saa I far ikke Anjas fine Fraulein kostume at se.
















Klaedt ud skal man selvfoelgelig vaere, naar resten af festen er til et rent 10-tal paa stilkarakter-skalaen. Tyske oel ad libitum, frankfurther hotdogs, pretzels, tyrolermuzak og wieners paa grillen.
















Havde man ikke kostumet i orden kunne man stille op bag Jeremys opfindsomme foto-vaeg.
















Boernene, som der er mange af i vennekredsen havde cykler og hoppeborg at muntre sig med. Var det ikke nok koerte Jeremys far havetraktoren rundt om huset med hoestvogn efterspaendt og plads til to barnlige sjaele i det hoe-polstrere lad.
















Det er svaert at se hvordan dette aars arrangement kan toppes, naeste aar maa det noedvendigvis vaere en fest i Munchen med direkte busafgang fra The Mikesells i Danbury.

Ingen kommentarer: