26 oktober 2014

Pumpkin Party

Efteraar i USA  betyder punpkins, halloween og thanksgiving.















Anja arrangerede sidste weekend familie-tur til pumpkin-farm lidt nord for hvor vi bor, en halv times koeretur gennem et efteraarsklaedt New England.















Jeg cyklede for at holde motionen lidt ved lige og saa moedtes vi ved farmen, der er noget af en attraktion med flere hundrede mennesker paa en soendag formiddag. Man kan se bilerne hold e i koe i baggrunden for at komme ind paa parkeringspladsen og shoppe graeskar.















Der er pumpkins i alle stoerrelser og farvenuancer, de mest populaere er selvfoelgelig de orange, der bliver lavet om til Jack-lanterns; de skraemmende 'hoveder', der er populaere til Halloween.















Groetsagerne afregnes per vaegt, saa det er med at tage de stoerste og tungeste, hvis man vil skraemme nabolagets boern.















Vores to smaa stoerrelser hyggede sig med at loebe rundt bland de mange graeskar inden vi skulle en tur ud og koere i traktor op i plantagen, der ogsaa huser aebletraer og en fin udsigt over long island sound.















I sand amerikansk forretnings-aand med et helt team af traktorer og vogne til at transportere nysgerige turister op i landskabet.















Efter saadan en spaendende formiddag i sundt selskab er det godt man kan komme hjem og spise en is for at veje lidt op paa alt det groenne.








Ingen kommentarer: