07 oktober 2014

Hoensefoedder og guleroedder ...

... og alle de andre ting man kan moede paa sommerferie...

Der er saa meget at opleve i de varme maaneder, saavel som hjemme med mor og far. De sidste dage i Danmark var praeget af godt vejr og det giver selvfoelgelig anledning til at komme ud og se paa verden.
















I haven hos oldeforaeldrene er der baade dyr og afgroedre at stifte bekendskab med.

Indenfor hos bedsteforaeldrene er der masser af fortaelle. Helena begyndte at udtale store, flotte "JA" dage inden hun rejste til Danmark, saa det var et stort skridt i retning af medbestemmelse at kunne udtrykke sig paa mere end tegnsprog. Hendes nyvundne selvbevidsthed har ikke formildnet hendes staedighed.

Efter en uge i Nordjylland var det tid til igen at vende snuden og rygsaekken mod Sjaelland, denne gang over Odden med faerge. Vi tager tit Abildskou busserne, men det er en lang og moejsommelig aeffaere, at blive koert direkte og gaa ombord er SAA meget lettere, ihverfald for os (der ikke koerer).


Appropos koere, saa laerte Benjamin at pedallere paa Sjaelland. Som sin lillesoester et skridt i retning af selvstaendighed og frihed med vinden i haaret (bortset fra huen forstaas). Nu maa Daddy ud og finde en ny cykel med pedaler...


Tilbage til dyreriget - der er masser af krabber at fange i Danmarks havne - praecis som Daddy da han var dreng. Og hvem bedre til at vise hvordan man haandterer saadan en skjoldet fyt, der er noget stoerre end de sandkrabber vi plejer at fange paa vores strand.

Ingen kommentarer: